čtvrtek 2. dubna 2015

Aktuální nabídka České kosmické kanceláře

CSO NABÍZÍ STUDENTŮM MOŽNOST PODÍLET SE NA ZAJIŠTĚNÍ MEZINÁRODNÍHO SYMPOSIA HUMANS IN SPACE 2015
Česká kosmická kancelář a Mezinárodní astronautická akademie pořádají na přelomu června a července 2015 mezinárodní sympozium s názvem Humans in Space. Místní organizační výbor hledá studenty středních a vysokých škol na výpomoc v průběhu konání sympozia. Zájem je nutno vyjádřit do 31. května 2015.

Určeno pro kategorii: střední školy, vysoké školy
Další informace najdete na adrese:
http://www.czechspace.cz/cs/hledame-mlade-dobrovolniky-0




KOSMOS-NEWS PARTY 2015
Patnáctý ročník víkendového setkání laických zájemců o pilotovanou kosmonautiku a moderní trendy v dobývání vesmíru KOSMOS-NEWS PARTY 2015 se koná od 24. do 26.dubna 2015 v Pardubicích. Pro účastníky je připravena více než desítka přednášek a diskusních pořadů předních českých i zahraničních odborníků na kosmonautiku a bohatý doprovodný program po celé tři dny konání akce. Hostem setkání bude pan Oldřich Pelčák, český kosmonaut a vojenský pilot, náhradník Vladimíra Remka při kosmickém letu Sojuzu 28 v roce 1978.

Určeno pro kategorii: veřejnost
Další informace najdete na adrese:
http://knp.kosmo.cz




NABÍDKA DLOUHODOBÝCH STUDENTSKÝCH STÁŽÍ NA ÚSTAVU TECHNICKÉ A EXPERIMENTÁLNÍ FYZIKY ČVUT
Ústav technické a experimentální fyziky ČVUT nabízí dlouhodobé stáže pro studenty i absolventy středních a vysokých škol. Stáže jsou zaměřeny na zpracování dat z přístroje SATRAM na družici Proba-V a na práci s urychlovačem Van de Graaff. Tato nabídka je jedinečnou příležitostí, jak se stát součástí přední vědecké organizace.

Určeno pro kategorii: střední školy, vysoké školy
Další informace najdete na adrese:

http://www.czechspace.cz/cs/utef-cvut-hleda-spolupracovniky