pátek 5. prosince 2014

Další akce nabízené webem Prostredoskolaky.cz

Jak získat práci, kterou budu milovat?

Tohle si nesmíš nechat ujít! 15.12. pořádáme velkou debatu a bude to opravdu inspirativní. Zjisti, jaká cesta vede k práci snů. Vyslechni si příběhy lidí z byznysu, kteří svou práci snů již našli. Těšit se můžeš na Romana Cabálka z Microsoftu či Jana Straku z Harvardovy univerzity. Chybět však nebudou ani reálná fakta z trhu práce. Připrav se na budoucnost již dnes!

Zahraj si na europoslance 

Chceš si zadebatovat s nejlepšími středoškoláky v republice? Evropský parlament mládeže zahájil přihlašování na 17. Národní výběrovou konferenci. Přihlaš se se svou čtyřčlennou delegací do 19. prosince a dostaň se až na konferenci do Zlína.
Klikni pro více informací...
 

Škola je out. Studuj on-line. 

200 žáků v ČR se zúčastnilo podzimních CTYonline kurzů. A jarní kurzy se blíží. Zlepšíš se ve vybraném oboru, naučíš se přemýšlet, budeš umět lépe anglicky. Velké plus pro tvůj životopis a přihlášku na VŠ do zahraničí.
Klikni pro více informací...
 

Na střední do zahraničí. 

O tohle se stojí porvat. Pokud chceš strávit roky 2015/2017 na prestižních školách po světě, právě pro české žáky běží výběrové řízení na plná stipendia. Absolventi těchto škol dlouhodobě patří mezi celosvětové lídry. Deadline 15. ledna.
Klikni pro více informací...