neděle 23. března 2014

Nedělní rychlé informace a aktuality

Dobrý den,

několik informací a aktualit:

  • Od roku 2016 bude změna v SAT testech, více informací například ZDE, další články stačí "vygooglit".  Každopádně vznikla nová možnost, jak se zdarma připravovat - Khan Academy. Doporučuji tento web hlouběji prozkoumat, je zde mnohem víc možností, jak se dále vzdělávat či prohlubovat své znalosti.
  • Dorazil další Undergraduate Prospectus z Bristol University
  • Probíhá upřesňování podmínek pro proplacení nákladů spojených s příjmacím procesem. V současném počtu zájemců je třeba podmínky více upřesnit, nicméně nikoho nebude nový systém limitovat a přibude motivační prvek. Přesné informace zašlu v následujícím týdnu.
  • V letošním roce se budou poprvé konat AP zkoušky na PORGu. Jelikož se jedná o první ročník a nemáme v tomto směru zkušenosti, budeme testovat (jen) Computer Science a Psychology. V dalších letech budeme poskytovat našim studentům co největší komfort, tj. budeme se snažit nabízet zkoušky ze všech předmětů, které naši studenti v programu AP CTY absolvují. 
  • Pro studenty, kteří mají zájem o studenty v UK objednáváme Undergraduate Prospectus. Pro studenty mířící do USA jsme zajistili přístup k U.S. News Education. Na této stránce je taktéž U.S. News College Compas. Všechny placené služby (včetně ebooku) jsou dostupné u koordinátora.